جستجو

تشریح برنامه های ستاد نکوداشت دهه مهدویت

نشست خبری ستاد نکوداشت دهه مهدویت و شورای عالی قران و عترت استان فارس باحضور حضرت آیت الله دژکام و حضرت استاد حاج شیخ علیرضا حدائق روز پنج شنبه ۲۸ اسفند ۹۹ در سالن شهید آیت الله دستغیب حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) شاهچراغ برگزار شد.
آیت الله دژکام نماینده ولی فقیه در فارس ضمن تبریک اعیاد میلاد گل های باغ نبوت و تشکر از تلاش های ارزشمند بنیاد حضرت مهدی (عج) افزود : از تمام دست اندرکاران و اصحاب رسانه و مردم درخواست داریم در سال ۱۴۰۰ بر روی بحث مهدویت تاکید و کارهای ویژه تری در این حوزه و در نشر اندیشه مهدویت انجام شود؛ چرا که استان فارس و بخصوص شهر شیراز این پتاسیل را دارد که بتواند بزرگترین گام ها را در اشاعه فرهنگ مهدویت بردارد.
در ادامه این نشست، حضرت استاد شیخ علیرضا حدائق در ابتدا به نقش مهم خبرنگاران اشاره کرد و آن را به رسالت مهم انبیاء تشبیه کرد.
ایشان در خصوص اقامه نماز در مسجد قدس که در همجواری حرم حضرت احمد بن موسی (ع) قرار دارد افزودند: برنامه داریم که در نخستین سه شنبه سال ۱۴۰۰ نماز امام زمان(عج) در مسجد «قدس» که قدمگاه امام عصر(عج) است اقامه شود چرا که این مسجد به عنوان مسجدی که یاد و خاطره امام عصر(عج) را به همراه دارد باید احیا شود.
مدیرعامل بنیاد حضرت مهدی موعود (عج) فارس در خصوص پویش «وقف مهدوی» گفت: بر اساس توافقی که با مدیرکل اوقاف فارس صورت گرفته است مقرر شده که یک حرکت عظیمی در این بخش اتفاق بیفتد؛ چرا که متاسفانه موقوفه ای در راستای مهدویت نداریم و این در حالی است که همه کاره عالم هستی در زمان کنونی، امام عصر(عج) است، در قیامت سروکار همه ما با ایشان است.
ایشان افزودند: باید وظیفه خود را به خوبی انجام دهیم و این درس را امام حسین(ع) به جامعه آموخت، نتیجه کار مهم نیست از این رو باید وظیفه خود را به خوبی عمل کنیم، امام حسین(ع) تا گودی قتلگاه صحبت کردند.
وی اساس خلقت را معرفت دانست و گفت: اگر معرفت رقم خورد بندگی شکل می گیرد، در جلسه شورای قرآن عترت که برای مدیران نیز پخش می شد بیان کردم که اداره دارائی، علوم پزشکی و تمام ادارات اگر بخواهند موفق باشند باید بخشی از درآمد خود را برای شناخت معرفت هزینه کنند، هرکجا قانون گریزی می بینیم ریشه در بی معرفتی دارد.
مدیرعامل بنیاد مهدویت فارس تاکید کرد: اگر کسی به وظایف بندگی عمل کند قطعا خداوند پاسخ خواهد داد، راه برون رفتن از همه معضلات روی آوردن به خداوند است، مشکلات اقتصادی زمانی مرتفع خواهد شد که بندگی بندگان کنند.
در این نشست، برنامه های ستاد نکوداشت دهه مهدویت به شرح ذیل تشریح شد:
۱- نامگذاری روزهای دهه مهدویت به تدبیر مقام معظم رهبری:
۵ شعبان مصادف با ۲۹ اسفند به نام «انتظار، عقلانیت و معنویت»؛ ۶ شعبان مصادف با ۳۰ اسفند۹۹(تحویل سال) با نام «تحول روحی و آمادگی همه جانبه برای ظهور»؛ ۷ شعبان مصادف با اول فروردین‌ماه ۱۴۰۰ به‌نام «دولت اسلامی و تمدن نوین اسلامی»؛ ۸ شعبان مصادف با ۲ فروردین‌ماه به‌نام «جامعه اسلامی و همدلی و مواسات مهدوی»؛ ۹ شعبان مصادف با ۳ فروردین به‌نام «سرباز پروری برای ظهور با تربیت نسل منتظر(کودکان و نوجوانان مهدوی)»؛ ۱۰ شعبان المعظم مقارن با ۴ فروردین متناسب با نامگذاری سال ۱۴۰۰ از طرف مقام معظم رهبری؛ ۱۱ شعبان مصادف با ۵ فروردین به‌نام «جوان منتظر انقلابی و آمادگی و تلاش برای تحقق تمدن اسلامی»؛ ۱۲ شعبان مقارن با ۶ فروردین به‌نام «اقتصاد اسلامی، عدالت و انتظار ظهور»؛ ۱۳ شعبان مصادف با ۷ فروردین به‌نام «خانواده منتظر، هسته اولیه تمدن نوین اسلامی»؛ ۱۴ شعبان مقارن با ۸ فروردین به‌نام «دختران، زنان و مادران، زندگی عفیفانه زمینه‌ساز ظهور» و ۱۵ شعبان مصادف با ۹ فروردین به‌نام «مستضعفین، تمدن نوین اسلامی و انتظار جهانی».
۲- پویش وقف مهدوی:
دغدغه‌ای که وجود دارد این است که اگر قرار است فعالیتی به‌خصوص فعالیت مردمی انجام شود، باید سرمایه‌هایی هم وجود داشته باشد که بتوان بر اساس آن‌ها برنامه‌ریزی انجام داد لذا این پویش کمک می‌کند تا کسانی که می‌خواهند در راستای مهدویت قدمی بردارند در هر زمینه‌ای که مدنظر دارد وقفی انجام دهند به نام امام زمان(عج) این وقف را انام دهند.
۳- توسعه و گسترش سه شنبه های مهدوی
این برنامه با سه جامعه هدف اعم از بسیج و حلقه‌های صالحین، آموزش و پرورش و شبکه شاد و دیگری برای مساجد اجرا می‌شود.
۴- پویش جشن خانگی مهدوی
۵- جشن عبادت ۱۵ سالگی پسران و ۹ سالگی دختران در نیمه شعبان در بستر فضای مجازی
۶- راه‌اندازی سامانه شورای قرآن و عترت
۷- اجرای پانزدهمین دوره مسابقه کتابخوانی میثاق پنهان، مسابقه کتاب نسیم انتظار از مجموعه گفتارهای ‍پیرامون امام زمان(عج)
۸- تجلیل از فعالان مهدوی
۹- اجرای پویش سفیر مهدوی ۲

۱۰- توزیع بسته‌های معشیتی از نیمه شعبان تا نیمه رمضان؛ در نیمه شعبان سال گذشته ۳ هزار بسته معیشتی ویژه نیازمندان شیراز توزیع شد و تا امروز قریب ۱۲ هزار بسته معیشتی با این نیت توزیع شده است.
۱۱- پویش هفت سین مهدوی؛ خانواده‌ها می‌توانند در سفره هفت سین خود نمادی از امام زمان(عج) را قرار داده و از آن فیلم تهیه کرده و ارسال کنند.
۱۲- راه اندازی مرکز تخصصی مهدویت سطح ۳ حوزه علمیه برادران با هدف توانمندسازی طلاب و دانش پژوهان؛
۱۳- اجرای نورافشانی در شب میلاد حضرت در سطح شهر
۱۴- شادپیمایی خودرویی منتظران ظهور در روز نیمه شعبان
۱۵- راه اندازی کاروان های شادی
۱۶- اجرای برنامه استغاثه به حضرت در شب نیمه شعبان و احیای این شب.

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *