قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس با بیان اینکه حضرت زهرا(س) بزرگترین مجاهده تبیین تاریخ است، گفت: دخت پیامبر گرامی اسلام(ص) با کنار گذاشتن عافیت طلبی از ولایت دفاع کردند و با تبلیغ چهره به چهره سعی در یادآوری حق تضییع شده امام علی(ع) داشتند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس، حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین حدائق در جمع انجمنهای اسلامی فارس ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه به تشریح نقش زن و تاثیر حضرت زهرا(س) در جامعه پرداخت و گفت: خداوند متعال در سوره مبارک کوثر شخصیت حضرت زهرا(س) را به خوبی معرفی میکند بنابراین برای شناخت شخصیت دخت پیامبر گرامی اسلام(ص) قبل از مراجعه به مستندات تاریخی، باید آیات قرآن کریم را بررسی کنیم.
قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس افزود: در کوتاه ترین سوره قرآن، خداوند متعال از عظمت بزرگترین بانوی عالم هستی سخن میگوید و میفرماید «إِنَّآ أَعۡطَيۡنَٰكَ ٱلۡكَوۡثَرَ» فاطمه زهرا(س) برای پیامبر خیر کثیر است.
وی با بیان اینکه قبل از ظهور اسلام در جوامع بشری بدترین رفتار نسبت به زن رخ میداد، اضافه کرد: در کتاب «مظلومیت زن در طول تاریخ» به خوبی رفتار گذشتگان نسبت به زن و نوع نگاه اسلام به زن را مورد بررسی قرار داده است و اعتقاد داریم اگر پیامبر اسلام(ص) وجود نداشت، سرنوشت امروز زنان معلوم نبود.
حجت الاسلام حدائق با اشاره به جایگاه زن در دین مبین اسلام، تاکید کرد: در سال گذشته شعار «زن زندگی آزادی» دست مایه حمله به اسلام قرار گرفت درصورتی که زندگی و آزادی را دین مبین اسلام برای زن به ارمغان آورد و اگر در تاریخ نگاه کنیم قبل از ظهور اسلام در کشور عربستان که به عنوان مهد جاهلیت شناحته میشد، نوزاد دختر تازه متولد شده را زنده به گور میکردند اما اکنون به برکت اسلام زنان در جایگاه رفیع قرار دارند.
قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) فارس با بررسی دیدگاه دیگر ادیان به زنان، بیان کرد: در انجمنهای مسیحی غربی که ادعای حقوق بشر دارند و عنوان می کنند که اسلام زن را حقیر و محدود کرده، زن را انسان نمیدانند بلکه زن را چیزی مابین انسان و حیوان قرار دادند چراکه تنها زن و مرد عالم حضرت مریم و حضرت مسیح است همچنین در خاندان یهود، دختران را به ارث میرساندند بدین معنی که جزو اموال حساب شده و فرزند دختر به فرزندان پسر میرسید و در دیگر جوامع پس از مرگ شوهر، همسر را نیز به قتل میرساندند.
وی ادامه داد: در ایران باستان نیز اموال زن تا وقتی که ازدواج نکرده متعلق به پدر او بود اما پس از ازدواج به همسر میرسید و حق دخالت در مدیریت اموال خود را نداشت تا زمانی که پیامبر گرامی اسلام(ص) مبعوث شد و با بعثت آخرین پیامبر در ابعاد علمی و عملی اسلام وارد عمل شد و آیات الهی متعدد در جامعه ای که ارزشی برای زن قائل نیست، نازل شد و زنان و مردان مومن را در کنار یکدیگر ذکر کرده است.
حجت الاسلام حدائق با اشاره به اینکه در بعد عملی، پیامبر گرامی اسلام(ص) فرزندان بسیاری داشتند اما پسران از دنیا رفتند و تنها دختر ایشان، حضرت زهرا(س) باقی ماند، گفت: دشمنان ایشان شروع به زخم زبان زدن و خطاب به حضرت محمد(ص) گفتند که نسل تو به پایان رسید اما در همین حین آیات سوره کوثر نازل شد و حتی میتوان گفت آیات قرآنی کوثر برای معرفی ویژگی اخلاقی حضرت زهرا(س) نازل میشود.
قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس تصریح کرد: مفسران کوثر را دارای دو بعد کمی و کیفی دانستند که بعد کمی کوثر سادات کنونی جامعه هستند و این موضوع را میتوان معحزه عملی قرآن کریم دانست چراکه سید های امروز از طریق حضرت زهرا(س) به پیامبر گرامی اسلام منتسب میشوند. در بعد کیفی خداوند متعال همه ویژگیهای خوب پسران و دختران عالم در حضرت فاطمه سلام الله علیها جمع کرد.
وی به تشریح ویژگیهای حضرت فاطمه سلام الله علیها پرداخت و اظهار کرد: حضرت زهرا(س) در سن 18 سالگی در خدا محوری، معاد باوری، علم، تقوا، کمک به دیگران، خانه داری، تربیت فرزند و… سرآمد بودند امروز شاهد هستیم که اوج تفکر دختران هجده ساله ما شاید ادامه تحصیلات و ازدواج است اما در آن زمان حضرت صدیقه طاهره (س) در این سن به دنبال خدا محوری بودند.
حجت الاسلام حدائق یادآور شد: بزرگترین مجاهده تبیین حضرت زهرا سلام الله علیها هستند چراکه با کنار گذاشتن عافیت طلبی از ولایت دفاع کردند و با تبلیغ چهره به چهره سعی در یادآوری حق تضییع شده امام علی(ع) داشتند.
قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) فارس در پایان سخنان خود، بیان کرد: امام زمان(عج) در روایتی میفرمایند که فاطمه زهرا(س) الگوی نیکو برای من است و همانطور که با ظالمان بیعت نکرد، بیعت عهدی از ظالمان نیز بر گردن من نیست؛
حضرت صدیقه از اسباب غیرعادی برای احقاق حق غصب شده خود استفاده نکرد بنابراین من نیز از اسباب عادی استفاده خواهم کرد و حضرت زهرا(س) تا لحظات پایانی زندگی خود دست از دعا کردن برای شیعیان بر نداشت بنابراین من نیز شیعیان را فراموش نخواهم کرد و یک لحظه از شما غافل نیستیم.
انتهای پیام/