دعای ندبه با نوای مصطفی سماواتی همراه با سخنرانی حضرت استاد حدائق، از سوی هئیت مذهبی رزمندگان اسلام در شهرستان کازرون برگزار شد
به گزارش روابط عمومی بنیاد و مؤسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)فارس به نقل ازایکنا:مراسم قرائت دعای ندبه با نوای مصطفی سماواتی همراه با سخنرانی حضرت استاد حدائق، از سوی هئیت مذهبی رزمندگان اسلام و گروه معارف شبکه یک سیما جمهوری اسلامی ایران و با همکاری سپاه پاسداران ناحیه مقاومت بسیج کازرون و واحد رسانهای ویرا فیلم شیراز، صبح دیروز، ۲۳ اردیبهشتماه در گلزار شهدای بهشت زهرای این شهر برگزار شد.
حضرت استادحدائق در این مراسم به تفسیر آیه ۴۱ سوره مبارکه حج «الَّذِينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ ۗ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ» بهعنوان یکی از آیات مهدوی در قرآن پرداخت و اظهار کرد: یکی از نشانههای بندگان متقی که در این آیه گفته شده این است که بندگان از فرصتها و ظرفیتها در چهار جهت استفاده میکنند؛ ترویج فرهنگ بندگی را با اقامه نماز به جامعه نشان میدهند، حقوق فقرا را با دادن زکات پرداخت میکنند و از فرصتها در مسیر معارف الهی و دوری جستن از گناهان از امر به معروف و نهی از منکر استفاده میکنند.
مدیرعامل بنیادفرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در ادامه با بیان اینکه اهل بیت(ع) نشانه تمام نما و اجرای آیه شریفه ۴۱ سوره مبارکه حج هستند، افزود: حضرت سیدالشهدا(ع) در حادثه قیام در ظهر عاشورا و در آن شرایط سخت، نماز را به پا کرد و بر این اساس شما کارگزاران نظام اسلامی و جامعه توحیدی باید مدیران مؤمن و خدمتگزاران انقلابی را براساس اقامه نماز و بر میزان تقوای الهی سنجش کنید و با این امتیازات و فیوضات، آنها را انتخاب و در مسئولیتها در راستای خدمت به مردم جامعه و ترویج و توسعه فرهنگ دینی و قرآنی گمارد.
وی با اشاره به اینکه حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) اولین رهبر و پیشوای شیعیان بهعنوان نابترین الگوی جهانی نماد اقامه بندگی و امور دینی در طول تاریخ بشریت است، بیان کرد: گسترش عدالت و وظیفهشناسی در جامعه بهعنوان یکی از آثار تربیتی نماز است. تجلی این آیات الهی در شخصیتهایی همچون امیرالمؤمنین امام علی(ع) بهعنوان خیبرشکن اسلامخواه و در سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بهعنوان ذوالفقار و یاور انقلابی ولایتفقیه حتی در میدان استقامت و استکبارستیزی نمایان است و در جامعه بازتاب ماندگاری داشته است.
استادحدائق با بیان اینکه فرد نمازگزار و اقامه نماز او موجب رخت بر بستن گناهان و رذایل و کاهش بروز آسیبها و گسترش رحمتهای الهی به اذنالله در جامعه میشود، گفت: مردم جامعه باید از فرصتها در جهت انجام کار خیر و ساختن بناهای وقفی «الَّذِينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ» متناسب با نیاز روز و در حدی که از معارف دینی شناخت پیدا کردیم اقدام و حرکت کنند.
استاد حوزه بیان کردند: بهترین آثار ساختارساز اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و اخلاقی در جامعه منبعث و نشئت گرفته از آثار تربیتی اقامه نماز و اهتمام به امر بندگی پروردگار متعال است، و این یک نوع خدمت به بقای خود در آخرتمان است. یعنی براساس نشانه آیه هفتم سوره مبارکه اسراء، آدمی هر آنچه که میدهد، باز پس میگیرد، و به عبارتی پندار، گفتار و کردار انسان، دیر یا زود با دقتی حیرتانگیز به خود او باز میگردد.
وی خطاب به همه کارگزاران نظام و رهبران کشورهای اسلامی منطقه، اظهار کرد: مراجعات و حاجت مردم و نیاز مردم بهمنظور گرهگشایی از سوی مسئولان یکی از رحمتها و نعمتهای خدای منان به سمت شما کارگزاران خدمتگزار است و این مراجعات مردمی و نیز خدمت به مردم موجب اعتبار شخصیتی و اجتماعی شما میشود. لذا، هر کس باید به اندازه تمکن و ظرفیت خودش کار کند.
مدیرعامل بنیادفرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) با بیان اینکه در قرآن کریم ۲۸ بار به امر اقامه نماز و پرداخت زکات اشاره شده است یعنی اینکه در هر کجا از جهان که باشید باید نماز را اقامه کنید و زکات بپردازید، افزود: مشکلات اقتصادی در جامعه زمانی حل میشود که مشکلات اعتقادی در میان افراد جامعه حل شود، یعنی رفع مشکلات اقتصادی در گرو گسترش فضایل اخلاقی و رشد پایدار و شکوفایی مسائل اعتقادی است. همچنین اگر در جایی میبینیم که حرفمان روی زمین مانده است به خاطر اینکه «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ» است، زیرا حرف خدا را روی زمین گذاشتهایم. پس همه باید بدانیم که حرف خدا به عنوان حرف اول در زندگی مؤمنین و مسلمانان موحد باید باشد، به آن جهت که ما هر چه مقام، ثروت، حیات، تکمن و ممات داریم همه از ناحیه خداست که باید در جهت رفع مشکلات اعتقادی جامعه هزینه خیرخواهانه و انفاق کنیم.