جستجو

منتظران راستین امام زمان(عج) وظیفه شناس و امید آفرین هستند

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان فارس با اشاره به روایات و آیات قرآن کریم، منتظران حقیقی امام زمان(عج) را وظیفه شناس، امید آفرین و با اخلاق معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس، استاد حاج شیخ علیرضا حدائق مدیر بنیاد استان فارس در پیش همایش علمی سومین همایش ملی «مهدویت و انقلاب اسلامی» ویژه پرسنل جمعیت هلال احمر استان فارس ضمن تبریک به مناسبت میلاد امام جواد(ع) و مولی الموحدین حضرت علی(ع) اظهار داشت: انسان در برابر فرصت‌هایی که خداوند در اختیار او قرار می دهد، مسئولیت دارد و پروردگار عالم در آیه 41 سوره مبارکه حج می فرماید که «الَّذِينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ ۗ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ همان کسانی که هر گاه در زمین به آنها قدرت بخشیدیم، نماز را برپا می‌دارند، و زکات می‌دهند، و امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند، و پایان همه کارها از آن خداست»
وی افزود: امام صادق(ع) فرمودند که خداوند متعال در این آیه شاکلیه ای را از عصر ظهور تبیین می فرمایند و رسالت ما این است که در این چارچوب تلاش و حرکت کنیم.
حجت الاسلام حدائق با بیان اینکه همه انسان ها در مراتب متفاوت مسئولیتی بر عهده دارند، تاکید کرد: برخی از افراد می گویند که تمکن و مسئولیتی نداریم درصورتی که یک نفر در عالم نیست که مسئولیت نداشته باشد و شاید مراتب آن متفاوت باشد از این رو به نسبت آنچه خداوند به ما عنایت کرده نظیر عمر، خانواده، ثروت، شهرت، مسئولیت، آبرو و… باید در روز قیامت و حسابرسی پاسخ‌گو باشیم.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) فارس با اشاره به گذشت زمان و از دست رفتن فرصت‌ها در زندگی فانی انسان، گفت: زمان در حال گذر است پس باید فرصت هایی که خداوند عطا می‌کند را به خوبی شناخت و از آن استفاده کرد.
این استاد حوزه علمیه، «خدا گریزی» را ریشه آسیب های اجتماع بشریت دانست و تاکید کرد: اعتقاد صرفا به چهره دارای محاسن و اعمال جزئی نیست و یک مسلمان واقعی وجود ندارد که اهل تقلب، احتکار، گران فروشی و کارهای غیرقانونی و غیر شرعی باشد و در سختی‌ها، اتصال به قدرت لایزال الهی انسان را امیدوار می کند.
وی تصریح کرد: اگر در کنار استفاده از وسائل و امکانات دنیوی به خداوند متعال وصل نباشیم، انحراف پیش خواهد آمد و نمونه‌های بسیاری همچون قارون با ثروت عظیم، زلیخا با چهره زیبا و … وجود دارد بنابراین باید از تاریخ درس گرفت.
حجت الاسلام حدائق با بیان اینکه همه چیز انسان و دنیا متعلق به خداوند متعال است، ادامه داد: آرامش در پرتو بندگی خداوند سبحان است و باید فرصت‌ها و تمکن‌ها را برای خدا استفاده کنیم؛ در قرآن کریم 28 آیه نماز و زکات در کنار یکدیگر ذکر شده بنابراین باید اول بندگی خدا را کرد و سپس فعالیت اقتصادی انجام داد.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) فارس انسان های که موفق در عرصه‌های اجتماعی هستند ابتدا در خلوت خود با خداوند متعال موفق بودند، اظهار داشت: حاج قاسم سلیمانی نمونه انسانی است که اعمال خود را برای خدا انجام داد و خداوند به او عزت بخشید و در میان مردم نه تنها ایران، بلکه جهان محبوبیت پیدا کرد.
این استاد حوزه علمیه تاکید کرد: در عصر ظهور بیان کردن خوبی ها و تذکر نسبت به اشتباه‌ها عمومیت پیدا می‌کند و امر به معروف و نهی از منکر رواج پیدا خواهد کرد؛ امروز به دلیل خطاهای برخی از افراد، در ذهن ها نسبت به این دستور الهی تصورات بدی شکل گرفته است درصورتی که باید با بهترین لحن و شیوه این خیر را انجام داد.
وی با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در مهدویت بیان کرد: مردم به اعتبارات اعتقادات پاک خود، انقلاب اسلامی را رقم زدند و متقابلا انقلاب بر مهدویت تاثیر گذاشت؛ برخی از متدینین در قبل از انقلاب اسلامی با دارا بودن تفکر اشتباه، ظهور امام زمان(عج) را بهانه ای برای عدم فعالیت خود در جامعه می کردند و می گفتند که دنیا پر از ظلم باید شود از این رو تنها باید آخرین ذخیره الهی ظهور کند تا مشکلات برطرف شود درصورتی که این سخنان با منطق و روایات ما سازگاری نداشت.
حجت الاسلام حدائق در پایان سخنان خود به بیان ویژگی‌های منتظران واقعی امام زمان(عج) پرداخت و گفت: انتظار به معنای پویایی و امید آفرینی است بنابراین منتظران راستین امام زمان(عج) وظیفه شناس، با اخلاق و امید آفرین هستند
انتهای پیام/

آخرین مطالب

مهدویت، موضوع بخش جنبی جشنواره رشد

سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در فراخوان سیزدهمین دوره جشنواره ملی دوسالانه عکس و تصویرگری رشد، از عکاسان و تصویرگران سراسر کشور برای شرکت در

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *